Akademiet har i 2024 46 medlemmer, herunder 4 æresmedlemmer. Nye medlemmer vælges på akademiets årlige generalforsamling.
Præsidiet:
Ole G. Mouritsen (Præsident), professor emer., dr. scient., forfatter
Kirsten Rohde Jensen (Vicepræsident), æble- og biavler og cand.jur.
Caroline Nyvang (Kasserer) ph.d., forsker
Kirsten Skovsby (Sekretær), økonoma, køkkenschef
Medlemmer:
Christian Andersen, journalist, kommunikationskonsulent, forfatter
Jacob Andersen, journalist, forfatter
Martin Marchman Andersen, filosof, ph.d.
Else-Marie Boyhus (æresmedlem), madhistoriker, forfatter
Rasmus Bredahl, kok, foredragsholder og selvstændig gastronomisk konsulent
Louise Beck Brønnum, cand. scient., produktudvikler, forfatter, videnskabelig assistent
Bettina Buhl, museumsinspektør, cand. mag.
Helle Brønnum Carlsen, mag art., madskribent
Katja Seerup Clausen, cand.scient., Chief Operations Officer, Alchemist
Johan K. Dal, kursus- og projektchef, cand .scient.techn.
Nikolaj Danielsen, scenograf
Jens Eiken, brygmester
Anna Marie Fisker, universitetslektor, AUC
Jens Folke, cand. scient., fil. dr., freelance skribent, foredragsholder og kursusholder
Bo Frederiksen, kok, underviser, formidler og rådgiver
Michael Bom Frøst, universitetslektor, phd
Christian Grønlykke, gastronomisk virksomhedsskaber, vinkender
Annette Hoff, seniorforsker, dr. phil.
Jan Krag Jacobsen (æresmedlem), civ. ing., universitetslektor (RUC)
Asmus Gamdrup Jensen, cand. mag., forfatter, madhistoriker
René Langdahl Jørgensen, cand. mag., projektkoordinator, vinskribent
Bodil Møller Knudsen, arkivar, forfatter
Susanne Knøchel, professor
Jens Kondrup, professor emer., dr. med., tidl. overlæge
Jonatan Leer, ph.d., docent
Claus Meyer (æresmedlem) cand. merc. int., gastronomisk iværksætter, forfatter
Jacob Mollerup, redaktør, lex.dk
Holger de Neergaard (æresmedlem), ingeniør, direktør
Rune Roepstorff Nissen, cand.mag., tømrer, direktør og virksomhedsindehaver
Susanne Højlund Pedersen, PhD, lektor, antropolog
Ole Poulsen, kok, lærer
Adam Price, forfatter, tv-vært, anmelder, gastronomisk skribent
James Price, kapelmester, komponist, tv-vært, gastronomisk skribent
Mariann Præstegaard
Karl-Otto Schmidt, faglærer, forfatter
Leif Skibsted, professor, lic.pharm.
Mathias Skovmand-Larsen, cand. scient., adjunkt, vinavler, eddikebrygmester
Lise Lykke Steffensen, agronom
Nicolas Symes, advokat
Karsten Tanggaard, cand. phil., forfatter, underviser og konsulent
Claus Tingstrøm, adm. direktør
Tenna Doktor Olsen Tvedebrink, ph.d., adjunkt