Nicolas Symes

Født 1965 i Sverige, men har dansk/britisk baggrund.

Advokat, Ejer af Nordic Law Group ApS.

Medlem af Appelorganer (”dommer”) i nationale sportsforbund under DIF og Udlændingenævnet.

Medlem af Det Danske Gastronomiske Akademi siden 2014

Uddannelse:

J.D. (Juris Doctor), New York, USA

Cand.Jur. København, Denmark

Relevante gastronomiske tillidshverv gennem de seneste 20 år:

Bestyrelsesformand for Noma af 2003 ApS (restaurant Noma) (2003 – 2013)

Bestyrelsesformand for Canary Investment Food and Science ApS (2006 – d.d.)

Bestyrelsesformand for Lilleø Vin ApS (2006 - 2013)

Bestyrelsesmedlem for Slow Food (København – Nordsjælland) (2007 – 2012)

Bestyrelsesformand for Restaurant MR ApS (2009 – 2010)

Bestyrelsesmedlem i Himmerland Kylling A/S (2011 – 2013)

Næstformand i Madkulturen (2011 – 2013)

Bestyrelsesformand for Kiin ApS (Restaurant Kiin Kiin) (2011 – 2016)

Relevant faglighed:

Har ført sager for danske og internationale domstole og voldgiftsretter vedr. levnedsmidler.

Laver CSR analyser for fødevarevirksomheder

Undervisningsbog om erhvervsfiskeri

Thesis om de monoteiske religioners betydning på lovgivningen med udgangspunkt i fødevarer.

Bidrageryder til Gastronomisk leksikon

Skrevet juridiske artikler om fødevarer i Juristen og Ugeskrift for Retvæsen. 

Fast klumme i Levnedsmiddelbladet (2001-2010)