Jakob og Gabi Bär Mogensen

Leckerbaer - Pastry Shop
info@leckerbaer

Diplom modtaget: 
2017

For: Kager
Michelinkokkene Gabi fra Schweiz og Jakob fra Danmark mødtes og i Barcelona, og blev et par, både privat og professionelt. 

I 2014 åbnede de deres café og konditorshop på Østerbro i København, hvor de sælger kager, desserter, cream puffs, cookies med mere – både til at nyde på stedet og til at tage med hjem. 

Specialet er små kager, større end petit fours, men mindre end klassiske kager. Der findes altid ca. 8 typer kager på menuen. 

Stilen er enkel, smagen fremragende, variationen er spændende – Leckerbaer er med sin enkelhed og satsning på det ypperste en spændende fornyelse af den danske konditorkunst. 

Med kombinationen af café og udsalg og ikke mindst den gennemførte kvalitet er Leckerbaer et eksempel til efterfølgelse for dygtige og ambitiøse kolleger i branchen.