Emil Glaser og Richard Hart

Juno the Bakery 
www.junothebakery.com
Hart Bageri
www.hartbageri.com  

Diplom modtaget: 
2019

Begge bagere har valgt at gå imod strømmen ift. en stadig stigende centralisering af fødevareforretninger. Deres bagerier, Juno the Bakery og Hart Bageri, er begge små beskedne steder, men hvor der satses på høj kvalitet, hvad enten det er brød, kager eller kaffe, og ofte med kø ud helt ud på gaden. Kvalitet koster som regel. Selvom prisen på et brød er 50-60 kr., er kiloprisen ikke meget afvigende fra et posebrød købt i et supermarked, og holdbarheden er som regel længere.

Begge har de foretaget en satsning med stort mod på dette koncept og åbnet deres egne bagerier; Emil Glaser som værende frontløber, og Richard Hart som den internationalt anerkendte bager i San Francisco, der vælger at flytte fra et af de bedste bagerier i verden for at starte et bageri op i Danmark i samarbejde med Rene Redzepi. Begge har de udvist mod og stor arbejdsindsats, og dette til stor glæde for brødelskere. Det skal deres bagerier hver have et diplom for.