Direktør, konsulent Jack Tarby

Skagen

Diplom modtaget: 
2015

For: Gastronomisk initiativ

Danmark oplevede lidt af et gastronomisk gennembrud i halvfjerdserne og firserne. Det begyndte i hovedstadsområdet, og det tog lidt tid, før udviklingen nåede provinsen.

Med en solid baggrund som kok, studier i økonomi og marketing samt enlederuddannelse har Jack Tarby været en af de helt centrale aktører i denne del af den gastronomiske Danmarkshistorie.

Først som direktør for Brøndums Hotel i Skagen hvor han med nænsom hånd prægede dette historiske hus til perfektion. 
Med udnævnelse som adm. direktør på Molskroen i Ebeltoft begyndte Jack Tarby en ny æra i sin karriere, hvor han var med til at etablere Molskroen som en institution med et utal af hædersbevisninger for såvel gastronomien og det fornemme serviceniveau.

Jack Tarby har været en vigtig mentor for en ny generation af topkokke, blandt andre Ronny Emborg, nu New York, Wassim Hallal, Frederikshøj, Aarhus, Kenneth Hansen, Bocuse D’Or-finalist, Svinkløv Badehotel og mange flere.

Nu anvender han sin erfaring som censor, jurymedlem og rådgiver for branchens nye talenter, og vi ser frem til, hvad dette arbejde vil resultere i!

Direktør, konsulent Jack Tarby
Oddevej 44
9990 Skagen
Tlf.: 2868 2438
Mail: jacktarby@gmail.com