Diego Principato

Storemosevej 107
4944 Fejø
www.pastaprincipato.dk

Diplom modtaget: 
2022

På Fejø bor Katharina og Diego, hvor de driver Pasta Principato. Det er et lille familieforetagende, og derfor skinner familiens værdier igennem alt, hvad de foretager sig i pastariet. Diego har sit ophav i Italien, pastaens europæiske hjemland. På Fejø har Diego med sin passion, sin viden fra hjemlandet om pastaens mysterier, sin respekt for de gode råvarer og med hårdt arbejde skabt sin pastafabrikation. Diego har også tænkt innovativt, når kunderne skulle opleve hans gode pastaer, han har arbejdet med at levere pastaen som en frostvare. Diegos tænkning er et opgør med de måder som vi ellers er vant til, når vi køber pasta, den tørrede eller den friske. Diego leverer pastaen frossen med en sikker tilberednings-vejledning, så kunden kan få en helt fantastisk smagsoplevelse. Pastaen er et godt alternativ til kødretten, proteinet findes bl.a. i de mange æg som er en del af pastaen. Pasta fra Fejø forhandles gennem Pantrii’s forhandlernetværk.